Beleggen

Beleggen aan toonder is bij onze bankinstelling niet mogelijk.

Een belegging met een vaste looptijd kan doorgaans niet tussentijds opgezegd worden. Flexibele beleggingen en spaarrekeningen zijn tussentijds wel opzegbaar.

Bij de Hakrinbank kunt u beleggen in SRD, EUR en USD op een spaarrekening of op een termijndeposito. Bij de termijndeposito’s kunt u kiezen voor een spaarcertificaat of een flexibele depositorekening.

De Hakrinbank beleggingsproducten sluiten naadloos aan op uw behoeften; wij bieden aantrekkelijke rentetarieven en afhankelijk van uw eigen voorkeur volledige flexibiliteit ten aanzien van looptijden en rentevergoeding.

Op spaarrekeningen wordt de rente op maandbasis berekend en per kwartaal gecrediteerd. Op termijndeposito’s wordt de rente op dagbasis berekend en afhankelijk van de depositovorm maandelijks gecrediteerd op een door u aan te geven rekening, danwel aan het eind van de looptijd uitbetaald.

Voor informatie over de rente kunt u contact opnemen met de Treasury Department op 477722 of stuur een email naar treasury@hakrinbank.com.