Creditcard

Met de Hakrinbank creditcard van het merk Master Card bieden wij u extra bestedingsruimte, waarbij u steeds tot een vooraf overeengekomen limiet uitgaven kunt doen. U kunt gedurende de hele maand met uw creditcardbetalingen plegen en deze pas op de 28ste van de maand volledig, of gespreid terugbetalen. Uw limiet wordt in overleg met u vastgesteld.

De Hakrinbank creditcard

U kunt kiezen uit drie verschillende soorten kaarten die speciaal op uw behoefte kunnen worden afgestemd:

Standard creditcard* Gold creditcard* Business creditcard*
Bestemd voor Particuliere Klant Particuliere Klant Bedrijven
Limiet USD 500,00 –
USD 5.000,00
USD 5.000,00 –
USD 10.000,00
USD 1.000,00 –
USD 10.000,00
Jaarlijkse fee USD 40.00 USD 60.00 USD 60.00
Rente Percentage 14% per jaar 14% per jaar 14% per jaar

* voor de specifieke Master Card  voordelen bezoekt u www.mastercard.com

De Hakrinbank creditcard is een gedekte creditcard. Het betreft een normale creditcard met alle voordelen die daaraan verbonden zijn. Het enige dat erbij komt is de dekking die door de klant moet worden verstrekt. Deze dekking bestaat doorgaans uit een geblokkeerde Creditcard spaarrekening gelijk aan de limiet, of zelfs hypothecaire dekking. De dekking die wordt gegeven blijft geldig, totdat de creditcard wordt opgezegd. Dit betekent dat die dus niet kan worden gebruikt om aflossingen te plegen op de creditcard.

Enkele unieke voordelen van de Hakrinbank creditcard.

  • Online overzicht van transacties: De Hakrinbank biedt u de mogelijkheid om naast uw maandelijks rekeningoverzicht ook direct via onze Card Inquiry portal uw gepleegde transacties te bekijken.
  • Om in te loggen in de Creditcard Inquiry Portal:
    • Klik op MIJN HAKRINBANK rechtsboven in uw scherm.
    • Klik op Inloggen onder Creditcard Inquiry

Tevens kunt u via de Google Playstore of via de App Store de app (Caribbean Cards Mobile) downloaden om zo makkelijker toegang te krijgen tot uw creditcard overzicht.

Terugbetalingsopties: Uw Hakrinbank creditcard kunt u op elke 28ste van de maand voor het volledig openstaand bedrag terugbetalen. Indien de 28ste van de maand op een zon-of feestdag valt, zal de aanzuivering steeds de laatste werkdag voor deze datum plaatsvinden. Wij bieden u tevens de mogelijkheid voor een gespreide terugbetaling tegen gunstige voorwaarden. Hierbij wordt er elke maand van het openstaande bedrag een twaalfde (1/12) deel van uw giro- of spaarrekening bij de Hakrinbank afgeschreven. Bij de gespreide terugbetaling wordt de rente berekend over transacties gepleegd in de vorige maand.

Klantenservice/ Bereikbaarheid: Indien er zich problemen voordoen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze deskundige medewerkers van de Creditcard Unit, op de telefoonnummers 477722 toestel 322. Indien u hulp nodig heeft op zon- en feestdagen of buiten kantooruren, dan kunt u 1X24 uur internationaal bellen op het telefoonnummer 0018694653700.

Guarantor programma: Uniek bij de Hakrinbank is de mogelijkheid om als niet kaarthouder een creditcard aan te vragen voor derden, bijvoorbeeld voor een studerend kind in het buitenland. U kunt online via de Card Inquiry portal de uitgaven van uw zoon of dochter monitoren, en ten laste van uw rekening de creditcard aanzuiveren.

Extra kaart: Wilt u een extra Hakrinbank creditcard, bijvoorbeeld voor uw partner? Wij bieden u die mogelijkheid. U kunt hierbij kiezen voor een gedeelde limiet of een separaat limiet.

Tijdelijke verhoging limiet: Het kan wel eens voorkomen dat u meer bestedingsruimte nodig heeft dan uw huidige limiet toelaat. Of misschien wilt u eerder beschikken over uw afgesproken limiet. In deze gevallen bieden wij u de mogelijkheid om uw limiet tijdelijk te verhogen of een extra tussentijdse aflossing van uw creditcard te plegen. Hiertoe kunt u een bankmail sturen via uw Hakrinbank internetbanking account. Of u kunt langslopen op het voor u dichtstbijzijnde filiaal om een opdrachtformulier in te vullen. Aan deze dienstverlening zijn er kosten verbonden.

Snelheid: U kunt al binnen maximaal 3 (drie) werkdagen, nadat uw aanvraag volledig is ingediend, beschikken over uw Hakrinbank creditcard. Aanvragen ingediend via een van onze filialen worden binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Instant Alerts: Hierbij ontvangt u direct een email bij elke transactie die wordt gepleegd met uw Hakrinbank Creditcard. Instant alerts dienen met name om mogelijke frauduleuze transacties met uw Creditcard direct te signaleren, waardoor schade kan worden voorkomen.

Om in aanmerking te komen voor een Hakrinbank creditcard moet u een USD-giro- of spaarrekening bij de Hakrinbank hebben. Indien u nog geen rekening heeft, kan deze bij de aanvraag van uw Hakrinbank creditcard worden geopend.

Bij uw aanvraag dient u de volgende stukken te overleggen:

  • Een werkgeversverklaring of een KKF- uittreksel, niet ouder dan 1 maand.
  • Een kopie van uw geldig legitimatiebewijs.
  • Een volledig ingevuld en ondertekend Creditcard aanvraagformulier.

Uw stukken kunt u indienen op elk filiaal van de Hakrinbank als ook op het Hoofdkantoor aan de Dr. S. Redmondstraat 11-13.

Indien u gebruikt maakt van onze Card inquiry online, kunt u hier klikken om uw transacties online te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons deskundig personeel van de Creditcard Unit op het telefoonnummer 477722 ext 322 of het emailadres creditcard@hakrinbank.com. Buiten kantooruren kunt u terecht op het nummer 001 869 465 3700.

Aanvragen