Studentenrekening

Ben je tussen de leeftijd 12 en 25 jaar en heb je nog geen Studentenrekening? Doe eenvoudig al je bankzaken met de Hakrinbank Studentenrekening met pinpas.

Met een Studentenrekening van de Hakrinbank geniet jij simpel en snel van:

  • Via internetbankieren, je saldo bezichtigen, overmakingen doen, dag afschriften ophalen
  • Betalingen via een POS apparaat
  • Geld opnemen bij de ATM’s van de verschillende banken
  • Je saldo bezichtigen

De inlegkosten voor het openen van een Studentenrekening zijn SRD 25,-. Voor het vervangen van je huidige pinpas met onze nieuwe Studentenpinpas betaal jij SRD 20,-.

Maak snel een afspraak en geniet met de nieuwe Studentenpinpas van de leuke acties.

Bij het bereiken van de leeftijd 25 jaar wordt de rekening omgezet in een ‘’normale’’ giro rekening. De voorwaarden die hierbij gelden zijn dan ook van toepassing.

Wat heb je nodig om een Studentenrekening te openen?

  • Een studentenpas of ander inschrijvingsbewijs van je school. VOJ studenten dienen een door de bank meegegeven verklaring door het schoolhoofd te laten ondertekenen en afstempelen.
  • Een geldig legitimatiebewijs z.a. ID-kaart / paspoort of Surinaams rijbewijs. Indien bij VOJ studenten geen van deze documenten voorhanden zijn, dient de wettelijke vertegenwoordiger aanwezig te zijn met medeneming van een familieboekje en een foto van de aspirant rekeninghouder.
  • Minderjarige studenten (jonger dan 21 jaar) hebben een volmacht nodig van de wettelijke vertegenwoordiger. Volmacht formulieren zijn te verkrijgen bij de balie en mogen worden meegenomen ter ondertekening.

 

Brochure:

Voorwaarden voor het openen van een rekening

Aanvraagformulier vervanging studentenpas

Aanvraagformulier openen studentenrekening

Machtigingformulier openen studentenrekening