Home   |   Over Hakrinbank   |   Klantenservice   |   Contact   |   Sitemap   |   Disclaimer     
Home | Media | Familieprogramma
Familieprogramma
Henry wordt in de grote vakantie 12 jaar. Het stoort hem dat hij niet weet wat hij wil doen voor zijn jaardag en hij bedenkt dat hij eigenlijk niet zoveel weet over zichzelf. Met een beetje zelfontdekking en met behulp van zijn vrienden en zusje komt hij daar al gauw achter. Hij besluit dat hij dit jaar voor zijn jaardag buiten de stad wil. Als hij dit aan zijn ouders vertelt, hebben die een beetje moeite met zijn besluit omdat ze niet blij zijn met zijn resultaten op school. Henry komt erachter dat kinderen naast hun rechten ook plichten hebben. Als hij uiteindelijk een deal sluit met zijn ouders dat als hij zijn best beter doet zijn uitstapje door mag gaan, blijkt dat zo een uitstapje geld kost en Henry keuzes zal moeten maken. Henry moet sparen, plannen en budgetteren naar zijn jaardag toe.
Uiteindelijk komt Henry met een super idee om nog wat geld te verdienen om zo uiteindelijk zijn uitstapje te kunnen laten plaatsvinden.
Het verhaal van Hank dl. 6Het verhaal van Hank dl. 6
15 september 2016

Hank is tevreden! Hij heeft behoorlijk wat gespaard, en alles lijkt goed te gaan voor zijn jaardag.
lees meer »
Het verhaal van Hank dl. 5Het verhaal van Hank dl. 5
15 september 2016

Hank, Faiza en hun ouders hebben nu een mooi tuintje. En Hank gaat geregeld geld storten op zijn rekening. Zijn vrienden zijn erg onder de indruk en vragen zich af of ook zij niet op school kunnen planten.
lees meer »
Het verhaal van Hank dl. 4Het verhaal van Hank dl. 4
15 september 2016

Erven schoonmaken gaat goed, en Hank heeft zelfs een spaarrekening geopend bij de Hakrinbank.
lees meer »
Het verhaal van Hank dl. 3Het verhaal van Hank dl. 3
13 mei 2016

Hank heeft een beetje kunnen sparen, maar geeft zijn geld algauw uit als hij zijn vrienden sponsored.
lees meer »
Het verhaal van Hank dl. 2Het verhaal van Hank dl. 2
13 mei 2016

Nu Hank heeft besloten wat hij voor zijn jaardag wilt doen, voelt hij zich al stukken beter. Zijn buurjongen waarschuwt wel dat buiten de stad gaan veel geld kan kosten. Gelukkig heeft Jason daarvoor een oplossing.
lees meer »
Het verhaal van Hank dl. 1Het verhaal van Hank dl. 1
13 mei 2016

Hank wordt in de grote vakantie 10 jaar. Het stoort hem dat hij niet weet wat hij wilt doen voor z'n jaardag en hij bedenkt dat hij eigenlijk niet zoveel weet over zichzelf.
lees meer »