Download nu Mopé

Wat is mopé?

Mopé is een digitale wallet in de vorm van een mobiele applicatie. Met de Mopé app kun je   gemakkelijk en veilig betalen en ontvangen. De wallet kan je koppelen aan jouw Surinaamse bankrekening en geld overmaken vanuit je bankrekening naar je wallet. Verder kun je van elke valutasoort 1 rekening koppelen aan je mobile wallet. De limiet van USD en EUR is equivalent van de SRD-limiet. Ook als je geen bankrekening hebt kun je geld ontvangen en met Mope betalen. Mopé is volledig gratis.

Er zijn geen kosten verbonden aan het doen van transacties met de wallet. Mopé is een service van de Hakrinbank. Bankrekeningnummers van alle Surinaamse banken die zijn aangesloten bij BNETS kunnen worden gekoppeld aan Mopé. Door jouw bankrekening te koppelen aan Mopé kun je gemakkelijk jouw wallet opwaarderen, maar ook geld terugboeken naar jouw bankrekening.

Veilig

De hoogste prioriteit van de Hakrinbank N.V. is veilig betalingsverkeer, waarbij jouw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang. Een belangrijke maatregel is beveiliging van de wallet middels biometrische gegevens. Dit wil zeggen dat er geen handelingen kunnen worden uitgevoerd zonder dat je er fysiek bij bent. De toegang om tot jouw wallet is beveiligd door jouw pincode/ gezichtsherkenning of vingerprint scan. De Mopé wallet voldoet aan de laatste standaarden van mobile wallets. Alle transacties binnen de wallet worden opgeslagen in jouw wallet. Dat wil zeggen dat anderen geen toegang hebben tot jouw transacties.

Verder hoef jij je geen zorgen te maken over jouw geld in Mopé als je mobiel is gestolen of als het bent kwijtgeraakt. Vanwege de vele veiligheidsmaatregelen in Mopé kan een ander niet zonder jouw pincode of biometrische gegevens toegang krijgen tot jouw wallet. Je kunt jouw Mopé wallet gewoon op een ander toestel downloaden en inloggen, waarbij jou tegoed uiteraard ook gewoon beschikbaar is. Wij vinden het belangrijk dat jouw geld veilig is. Daarom heeft de Hakrinbank N.V. al deze passende beveiligingsmaatregelen getroffen.

Voordelen van Mopé

  • Iedereen met een mobiele telefoon (Androidsoftware vanaf versie 4.4 en IOS vanaf versie 11) kan het downloaden
  • Is voor iedereen met een Surinaamse bankrekening (SRD, USD en EUR)
  • Ook voor mensen zonder een bankrekening
  • Makkelijk geld plaatsen in je wallet via internetbanking, Automatische overmakingsopdracht (AGO), mobile banking van alle banken of bij alle ATM’s van de Hakrinbank
  • Op afstand betalingen doen of geld versturen via WhatsApp, SMS of Messenger
  • Alle wallet-to-wallet transacties (betalingen en ontvangsten) zijn realtime te zien
  • Er kan makkelijk worden betaald middels het scannen van de QR-code of het invoeren van een mobielnummer.
  • Ook kan er op afstand worden betaald middels het versturen van een betaalverzoek.

 

Nu al meer dan tienduizenden gebruikers en honderden bedrijven

Download nu gratis MOPE.

Klik hier voor de Mopé handleiding.

Klik hier voor een overzicht van bedrijven waar je met Mope kunt betalen.