hoppa!

hoppa! is een e-commerce platform voor consumenten en ondernemers.

hoppa! is de nieuwste innovatie van onze bank en is te vergelijken met een virtuele mall waar diverse ondernemers verschillende producten / diensten, aanbieden. Met hoppa! bieden wij het gemak van shoppen. Dit betekent 24/7 online shoppen in eigen land wanneer het uw klant uitkomt. hoppa! is mobiel vriendelijk en kan zowel via een smartphone als een laptop of pc, worden bezocht om te shoppen.

Behalve het gemak van shoppen, bieden wij ook het gemak van betalen. Betalen kan gemakkelijk, veilig en snel via ons online betaalsysteem Hakrinbank Online Payments (HOP). Met HOP kunnen Hakrinbank rekeninghouders aankopen doen op hoppa! en betalen met hun reguliere bankpas ten laste van hun girorekening.

De producten op hoppa! worden gratis of tegen een redelijke vergoeding, thuisbezorgd. Als hoppa! ondernemer, mag u dit zelf bepalen.

Behalve het gemak van shoppen en betalen, welke wij uw klanten bieden, is hoppa! voor u als Surinaamse ondernemer een efficiënte manier om uw producten of diensten te promoten en te verkopen. Als ondernemer heeft u geen bedrijfskosten zoals kosten voor nutsvoorzieningen, huur van uw pand etc. Zowel startende als reeds gevestigde Surinaamse ondernemers verwelkomen wij graag op hoppa!, wereldwijd toegankelijk via www.hoppa.sr.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@hoppa.sr of bel op 479080